Pizzette de vinete cu cascaval Hochland

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2012 | 5133 vizualizari

 

Am remarcat pe facebook un link distribuit de Radu Popovici al unei retete a prietenei noastre Laura Adamache. Mi-am adus aminte de el in timp ce treceam pe linga un munte de vinete intr-un supermarket. Asa ca am luat doua vinete special pentru a prepara reteta de Pizzette de vinete

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 5-6 catei de usturoi
  • 4 rosii cherry
  • rosii uscate
  • cascaval Hochland
  • citeva masline
  • ardei rosu
  • condimente (patrunjel verde, busuioc uscat, sare, piper)
  • prosciutto
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzette de vinete cu cascaval Hochland:

Am tapetat o tava cu foaie de copt, dar se poate si fara

Am taiat vinetele rondele cam de 0,5 - 1 cm grosime si le-am asezat in tava.

Intr-un vas am amestecat usturoiul taiat felii, cu rosiile taiate cubulete, cu maslinele taiate felii mici, cu ardeiul rosu taiat si el rondele subtiri si l-am adaugat apoi peste vinete.

Am ras peste cascaval Hochland si stropit cu ulei de masline extravirgin + celelalte condimente: sare, piper, busuioc.

Le-am dat la cuptorul incins la 180 grade cam 20 - 25 de minute

Puteti adauga orice alt condiment ce va place. Eu am avut si prosciutto, pe care l-am pus in cuptor pe finalul timpului de preparare. Dupa ce le-am scos din cuptor,  le-am adaugat si busuioc verde si le-am servit pe piine prajita.

Se fac foarte repede, sint foarte gustoase si puteti impresiona cu ele musafirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzette de vinete cu cascaval Hochland" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

bliss 1

06.02.2012, 23:28

si eu glumeam, ma maimutzaresc cand scriu da' nu se vede, asa ca scriu intr-un anume fel!

"de pilda,mie nu-mi prea iese blatul de pizza"

eu il cumpar facut proaspat

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:12

babi5 1

19.08.2013, 19:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci