Pizzette de vinete cu cascaval Hochland

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2012 | 5134 vizualizari

COMENTARII (42)

kamy 1

05.02.2012, 20:15

super

iry-gabriela 1

05.02.2012, 21:14

o pizza perfecta

silvi0ara 1

06.02.2012, 10:37

O idee tare buna.

bliss 1

06.02.2012, 12:04

1- cred ca ai vrut sa spui cca 2cm grosime, 5 e foarte mult si daca ma uit mai bine in poza cred ca e o felie de cca 1cm

2- "prosciutto" e de fapt sunca presata, cred ca se poate folosi orice fel de sunca;
nu ca vreau sa fiu carcotasa da' sa nu inducem lumea in teroare ))) eu sunt una care chiar probeaza retetele astea....si de la vinetele pane la cuptor cam stiu ce marime tre' sa aiba ca sa se coaca;

3- ce este mai exact foaia de copt? merci!

p.s. - daca nu am dreptate poti sa ma si corectezi nu e problema

Bucataras 1

06.02.2012, 12:35

bliss, am vrut sa zic 0,5 cm - 1 cm. am corectat, merci...

- am folosit prosciutto, dar, da, se poate folosi si sunca presata, no problem.

- foaia de hirtie cu care tapetezi tavile . se gaseste in supermarket, eu folosesc Fino

MonaMimi 1

06.02.2012, 12:35

bun bun

diaconta 1

06.02.2012, 12:54

Sefu' ai pus-o
daca vrei eu ma ofer de secretara sa am grija sa nu mai gresesti

Bucataras 1

06.02.2012, 13:45

)))

bliss 1

06.02.2012, 14:21

ok, merci pt toleranta si lamuriri! ))

diaconta 1

06.02.2012, 14:51

Sefu' a primit o floare dragul de el

bliss 1

06.02.2012, 22:40

ups

da' ce barbatii nu primeste flori, sau ce?!

diaconta 1

06.02.2012, 22:41

Bliss,glumeam
va trebui sa te obisnuiesti cu mine

diaconta 1

06.02.2012, 22:42

Dupa cum vezi Gusti,cand vine vorba de grosime,ne cam intereseaza masura exacta,sa stim cand ne apucam de treaba
de pilda,mie nu-mi prea iese blatul de pizza

Mihaela11_jo 1

06.02.2012, 22:47

Foarte fine

bliss 1

06.02.2012, 23:28

si eu glumeam, ma maimutzaresc cand scriu da' nu se vede, asa ca scriu intr-un anume fel!

"de pilda,mie nu-mi prea iese blatul de pizza"

eu il cumpar facut proaspat

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:12

babi5 1

19.08.2013, 19:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu spaghete