Pipote si inimi cu ceapa

de Lau in Pui, 19 Mar 2012 | 9188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola de inimi si pipote
  • 3 cepe
  • sare
  • ulei
  • patrunjel
  • piper
  • 1 lingura pasta de toamte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu ceapa:

Spalam pipotele si inimile si le fierbem putin, spumam daca este nevoie.

Ceapa o curatam si o tocam nu prea marunt si o punem la calit in putin ulei, adaugam pipote si inimile, 1 cana de apa (sau apa in care au fiert) adaugam pipotele si lasam sa fiarba pana face un sos, iar la final adaugam pasta de tomate si amestecam.

Adaugam sare si piper dupa gust.

La final adaugam patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]