Pilaf de orez cu soia si ciuperci la tigaie

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2015 | 5039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr. soia cubulete
  • 250 gr. ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 3 catei de usturoi tocati marunt
  • 3-4 linguri de ulei
  • 200 gr. orez
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu soia si ciuperci la tigaie:

Curatam si spalam ceapa si ardeii. Punem soia la fiert in apa cu sare pentru 10 minute, apoi o lasam la scurs. Calim ceapa intr-o cratita cu ardei,adaugam rosia taiata bucatele. Orezul spalat se pune peste legumele sotate, adaugam 2 cani de apa rece si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se umfla orezul si scade apa. Amestecam ca la cateva minute, sa nu se lipeasca orezul le cratita.

Condimentam, adaugam patrunjel verde si acoperim cratita. Intr-o tigaie punem ciupercile spalate si taiate fasii, adaugam soia fiarta si scursa de apa, pasta de ardei, usturoiul tocat,sare si piper dupa gust si lasam sa se rumeneasca la foc potrivit.

Presaram marar si servim pilaful cu soia si ciuperci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu soia si ciuperci la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez sote cu legume în stil chinezesc (de post)