Pilaf cu ghebe

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 11938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceapa mare
  • un morcov
  • pasta de ardei
  • o punga cu ghebe(din congelator)
  • orez
  • patrunjel
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ghebe:

Se pune la calit un morcov ras 5 min.se adauga ceapa tocata marunt se mai lasa 5 min.se adauga 2 linguri pasta de ardei si la urma ghebele.In timp ce fierb ghebele se pune la fiert orezul separat.Cand sunt fierte ghebele se pune in cratita orezul fiert si spalat,patrunjelul tocat,sare,piper si se mai lasa 5 minute pe foc.Am servit pilaful cu snitel din piept de pui si castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

16.11.2010, 21:19

numai bun in zi de post

MIUTA 1

16.11.2010, 23:17

E gustos,am fost norocoasa ca am gasit ghebe de cumparat si mi-am pus la congelator.Rocsi si la tine am gasit o gramada de bunatati .....pupici

vanilla 1

19.11.2010, 14:41

cred ca sunt ffffff gustoase!!!

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane