Piept de pui la cuptor cu cus-cus

de Irina in Pui, 14 Oct 2015 | 7508 vizualizari

 

Cina pentru doi. :)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (Puiul fermierului)
  • 100 g cus-cus
  • 1 cub de unt
  • 4 catei de usturoi
  • ardei capia (cateva fasii)
  • patrunjel proaspat
  • 5-6 masline
  • 2 rosii
  • 2 buchetele de broccoli
  • salata verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor cu cus-cus:

Pieptul de pui l-am condimentat cu sare, piper si plante aromate, l-am stropit cu suc de rosii, putin ulei si am adaugat cativa catei de usturoi. L-am pus la cuptor.

Am pregatit apoi cus-cusul: intr-o tigaie am pus untul la topit, am adaugat usturoiul tocat marunt si ardeiul capia. Nu le-am lasat foarte mult pe foc si am adaugat cus-cusul. Am amestecat si am adaugat 2 cesti cu apa. 

In cateva minute e gata. Am condimentat cu sare si putin chili, dupa care am adaugat patrunjel tocat.

Am feliat pieptul de pui, l-am asezat pe un pat de salata, alaturi am aranjat cus-cusul, rosiile feliate, maslinele, buchetelele de broccoli si cateva fire de patrunjel proaspat. Un decor colorat si apetisant. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui