Ciulama de pui

de Bucataras in Pui, 12 Iun 2015 | 16593 vizualizari

 

O reteta de ciulama de pui usor de preparat

 

INGREDIENTE

  •  1/2 pui - puiul fericit Agricola
  • 2 morcovi
  • o telina mica
  • o ceapa
  • 6-8 ciuperci
  • 25 grame unt
  • o lingura faina
  • o frunza dafin
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Transam puiul si-l punem la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Intre timp curatam si taiem legumele. Dupa ce luam spuma de la carne adaugam legumele in supa, dam un praf de sare si le lasam la fiert.

Dupa ce se fierbe, scoatem carnea pe o farfurie.

In tigaia incinsa punem untul sa se topeasca, adaugam ciupercile, iar cind sint fripte le scoatem intr-un bol.

Mai adaugam un cub de unt in tigaie, apoi faina si cite putin din zeama de supa si amestecam pina obtinem un sos omogen.

Condimentam cu sare, piper si o frunza de dafin, apoi adaugam ciupercile si carnea de pui. Dupa doua clocote oprim focul.

Presaram marar proaspat tocat si servim cu mamaliga!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Meurav of(amestec de pui )