Piept de pui în crustă de migdale

de Satisfyyourcravings in Pui, 11 Feb 2013 | 4870 vizualizari

 

Un preparat delicios cu maxim 300 de calorii.

 

INGREDIENTE

  • 2 jumătăţi piept de pui fără piele şi os
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 grame migdale prăjite, nesărate
  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • sucul şi coaja de la 1/2 lămâie
  • 1 crenguță de rozmarin proaspăt, tocată
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui în crustă de migdale:

Migdale se macină într-un robot de bucătărie împreună cu usturoiul, uleiul, sucul și coaja de lămâie, rozmarinul, sarea și piperul. 

Bucățile de carne se usucă cu un prosop de hârtie și se îmbracă pe ambele părți cu mixul de migdale apăsând ușor pentru a se fixa. 

Se introduc în cuptorul preîncălzil la 218 grade Celsius, pentru 10 minute. Se întorc la jumătatea timpului. După expirarea timpului de prelucrare termică se acoperă cu folie de aluminiu și se mai lasă 5-10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui în crustă de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

pe 17.12 la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

pe 17.12 la 07:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]