Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana

de ralu_ca in Pui, 8 Noi 2014 | 6346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 kg de ciuperci
  • 300 g smantana
  • ulei de masline
  • 1 capatana usturoi
  • oregano
  • sare
  • sos iute ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana:

Am spalat si taiat fasii pieptul de pui. Ciupercile le-am spalat, lasandu-le la scurs, apoi le-am tocat grosier. Usturoiul curatat sl-am zdrobit cu un cutit. Intr-o tigaie, am pus la incins putin de ulei masline, apoi cateii de usturoi si am adaugat pieptul de pui. Am lasat sa se rumeneasca bine si am adaugat ciupercile taiate. Am presarat sare si am lasat sa fiarba in zeama de la ciuperci. Intr-un castron, am pus ulei masline, oregano si smantana pe care le-am amestecat dupa care am turnat toata compozitia peste ciuperci, si jumatate de lingurita de sos de ardei iute. Am lasat sa fiarba pana cand zeama a scazut si formandu-se un sos mai gros.

TIPS-URI

1

servita cu muraturi si mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)