Pulpe de pui cu vin la cuptor

de claudiaO in Pui, 12 Noi 2014 | 4936 vizualizari

 

In lipsa de chef si timp, in loc de clasicul gratar, mai pregatim si la cuptor...tot o bunatate de fripturica iese :)

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui proaspete
  • 200 ml vin roze am avut eu
  • 20 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • fulgi de ardei iute
  • 5-6 catei de usturoi zdrobiti
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu vin la cuptor:

Luam pulpele si le curatam de eventualele pene si pielite. Stropim cu putin ulei tava, apoi ungem pulpele si le asezam in tava; presaram sare si mirodenii pe toate partile, adaugam vinul si acoperim cu o folie de aluminiu. Dam la cuptor pt cca 40 minute, apoi indepartam folia si mai lasam in cuptor pt inca 15 minute.

Ca sa se rumeneasca frumos eu am scos pulpele din sos si le-am pus intr-o alta tava; le-am mai lasat vreo 15 minute in cuptor si gata ...numai bune de mancat.

Noi le-am servit alaturi de piure de cartofi si muraturi asortate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (9)

Bunica 1

12.11.2014, 14:32

Ce bine arata!

Panacris 1

12.11.2014, 16:19

MotanLaOale 1

13.11.2014, 15:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele dulci-picante