Piept de curcan cu ciuperci si smantana

de Sidy in Curcan, 10 Apr 2012 | 7969 vizualizari

 

Stiu ca am facut ...prostii cu aparatul fota , dar zau ca n-am vrut. Scuze....

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de curcan
  • 1 cutie ciuperci
  • 4-5 catei usturoi
  • 200 ml smantana
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu ciuperci si smantana:

Pieptul de curcan se taie feliute care se prajesc bine pe ambele parti intr-o tigaie in putin ulei.Dupa ce s-au rumenit bine se scot pe o hartie absorbanta sa se prelinga uleiul in plus.

Usturoiul curatat il presam in uleiul ramas in tigaie, cateva secunde apoi adaugam ciupercile taiate feliute subtiri.

Faina o amestecam bine cu smanatana , avand grija sa nu se faca cocoloase si o rasturnam peste ciuperci, lasand-o sa dea in clocot.

Adaugam bucatile de piept de curcan prajite si mai lasam sa fiarba cam 10 minute toate impreuna.

Se serveste cu ce garnitura preferati si se presara patrunjel verde tocat, deasupra.

Eu am servit cu sufleu de spanac.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui aromate Tandoori