Pennoni cu sos de carne si ciuperci

de Ina in Paste, 21 Noi 2010 | 5230 vizualizari

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

21.11.2010, 21:16

5 furcu , primaaa!!!

ela 1

21.11.2010, 21:31

sofisticate

Ina 1

21.11.2010, 21:34

Denumirea, Ela

Ina 1

21.11.2010, 21:35

Mihaela, ms

ionix 1

21.11.2010, 21:37

imi plac pastele... pastrez carnita si arunc ciupercile

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 21:41

daaaaaaaaaaaaa.....................si eu ca si Ionix.................

Ina 1

21.11.2010, 21:42

daca va aude Nadina ca aruncati ciupercile..... ))

RuxyRux 1

21.11.2010, 21:56

Scot carnea si pap ciupercutele cu o pofta nebuuuna! Arata oauuu

Ina 1

21.11.2010, 22:08

haha! hotarati-va si impartiti frateste: care carnea, care ciupercile Ruxy

RuxyRux 1

21.11.2010, 22:40

Eu...clar ciupercile Ina

kamy 1

21.11.2010, 22:44

eu nu arunc nimic pap tot 5f

La Ancuta 1

21.11.2010, 22:50

Vreau si eu o portie. Nu e nimic de aruncat la papica asta buna

MIUTA 1

22.11.2010, 09:58

Si eu vreau,arata super

nadina73 1

22.11.2010, 10:31

ina si eu ciupercileda zi drept cum se pronunta ca mi se stalceste limba in gura.........................i bine oricum i-o fi zicand doar are ciuperci

aziz 1

23.11.2010, 10:16

Ina zii cum vrei cert este ca e delicios!

Dana_Retetegg 1

23.11.2010, 12:15

Ce combinatie gustoasa...carnitza si ciuperci

Ina 1

23.11.2010, 19:19

ce glumete mai sunteti ! Mersi de aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste gratinate, cu sunca si telemea