Pastrav prajit

de babi5 in Pastrav, 13 Oct 2013 | 14857 vizualizari

 

Simplu si usor si tare gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi cca.1 kg
  • 100 gr faina
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • condiment pentru peste
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Am curatat bine si am spalat pestele, l-am portionat,  l-am condimentat si sarat, apoi l-am lasat 15 minute, pentru ca condimentele sa patrunda mai bine in carnea de peste. Apoi am amestecat boiaua cu faina, intr-o tigaie am pus uleiul la incins, apoi am luat bucatile de peste, le-am tavalit prin faina cu boia si le-am pus in uleiul incins. Am prajit bine pe ambele parti, apoi am scos pe un platou cu hirtie absorbanta pentru surplusul de ulei.

Se serveste alaturi de diferite garnituri.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

un mujdei de usturoi cu putin ardei iute este forte bun linga

2

atentie mare cind curatam pastravul pe sira spinari sa nu ramina nervura aceea negricioasa fiindca este foarte amara

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

babi5 1

14.10.2013, 12:21

diana_k multumesc

Lavinia 1

15.10.2013, 09:10

Foarte gustos

babi5 1

15.10.2013, 09:35

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:34

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

pe 14.05 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la tigaie