Pastrav a la Venitienne

de camelia75 in Pastrav, 16 Mai 2014 | 8199 vizualizari

 

Reteta am gasit-o pe blogul doamnei Laura Laurentiu . http://www.retetecalamama.ro/retete-culinare/peste-fructe-de-mare/pastrav-a-la-venitienne.html

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi eviscerati, curatati si bine uscati
  • 80 gr unt
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 ligurita rozmarin tocat
  • 1 lingurita cimbru tocat
  • 2-3 catei de usturoi tocati
  • 1 lingurita coaja de lamaie rasa
  • 2 liguri ulei de masline
  • pesmet
  • ulei
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav a la Venitienne:

1.Amestecati untul cu sarea,piperul,coaja de lamaie,rozamarinul,cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen.

2.Umpleti interiorul pestilor cu amestecul de unt.

3.Asezati pestii intr-un vas si puneti peste ei zeama de lamaie si uleiul de masline.Dati la frigider pentru o ora.

4.Treceti pestii prin pesmet,apoi ii asezati pe gratarul cuptorului(preincalzit la 190 gr).Sub gratar puneti o tava acoperita cu hartie pentru copt.Lasati pestii in cuptor timp de 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav a la Venitienne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la tigaie