Pastrav la cuptor cu legume

de reisnaor_2006 in Pastrav, 6 Mar 2015 | 17316 vizualizari

 

Un peste gustos avand Omega 3 si fiind o sursa excelenta de energie fara grasimi rele, doar cu grasimi bune.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de pastrav
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 rosie
  • 1 lamaie
  • 7 catei de usturoi
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor cu legume:

Preincalzim cuptorul la 200 grade C. Asezam pastravii spalati si curatati de solzi, lasam coada, in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt. Ungem pestii cu uleiul de masline, ii stropim cu zeama de la lamaie, ii crestam, apoi ii condimentam cu sare si piper.

Asezam legumele taiate felii subtiri in interiorul pestelui si pe langa el. Dam tava la cuptor pentru 20 de minute.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Ca sa verificam daca pestele e patruns apasam cu un deget. Daca carnea este tare si opune rezistenta la apasare, il mai lasam 5-10 minute la cuptor. In momentul in care carnea este moale la atingere, pestele este gata pentru a fi servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]