Pastitsada- Pui cu paste

de anca_rm in Pui, 26 Noi 2014 | 4797 vizualizari

 

O reteta originala din Corfu cu multe mirodenii care va aduce in bucatarie un miros foarte bun si imbietor.

 

INGREDIENTE

  • -120 ml ulei de masline
  • -1.5 kg carne pui
  • -3 buc ceapa taiata marunt
  • -4 catei usturoi taiati
  • -1 baton scortisoara
  • -boia
  • -400 ml rosii decojite si taiate
  • -pudra de cuisoare
  • -nucsoara razuita
  • -chimen macinat
  • -500 gr paste
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastitsada- Pui cu paste:

Carnea de pui , se poate folosi orice parte doriti, o curatam , o spalam in apa rece , o uscam si o punem la prajit in uleiul de masline incins pana cand se rumeneste bine pe toate partile .

Adaugam ceapa taiata cubulete sau pestisori si o lasam sa se caleasca putin . Adaugam , apoi restul ingredientelor : usturoiul tocat, boia, cuisoare macinate, nucsoara razuita, chimen macinat, un baton de scortisoara intreg si rosiile decojite si taiate.

Adaugam apa cat sa acopere bine carnea , punem capacul si lasam sa se faca la foc mic .

Intre timp fierbem pastele in apa cu sare si le scurgem .

Cand carnea este facuta si sosul a scazut putem servi .

TIPS-URI

1

se pot folosi orice bucati de pui , sau cgiar puiul intreg

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastitsada- Pui cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vermicelli cu pui si legume