Paste verzi cu sos de telina si mazare

de katty in Paste, 14 Noi 2014 | 5162 vizualizari

 

Faceti paste de casa si reteta va fi cu mult mai delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste verzi (cu spanac)
  • 70 gr mazare congelata
  • 1/2 telina mai mare
  • 100 ml lapte
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper negru macinat
  • nucsoara pudra
  • 6 felii sunca de Parma
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste verzi cu sos de telina si mazare:

Curatati telina si o taiati in bucati mai mari .Puneti bucatile de telina la fiert in apa fierbinte cu un praf de sare , iar dupa 3 minute adaugati si mazarea .Dupa 5 minute , scoateti mazarea si telina si adaugati pastele . Fierbeti cat este nevoie pentru a obtine paste al dente .Puneti bucatile de telina intr-un vas impreuna cu laptele , smantana , sare , piper si nucsoara . Fierbeti impreuna 3 minute , apoi mixati compozitia .Aduceti sosul inapoi pe foc si infierbantati-l .

Serviti pastele scurse cu boabe de mazare , sos de telina si bucati de sunca de Parma .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste verzi cu sos de telina si mazare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]