Paste conchiglie cu piept de pui, sos de rosii si parmezan

de r3nat02006 in Paste, 13 Ian 2013 | 7152 vizualizari

 

o reteta simpla si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • paste conchiglie 250 gr (se pot folosi orice fel de paste)
  • 15gr bulion concentrat
  • 200gr piept pui
  • 50gr parmezan
  • 15 gr patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste conchiglie cu piept de pui, sos de rosii si parmezan:

Se pune o cratita cu apa la fiert , pana ajunge la temperatura de fierbere, apoi se adauga pastele si se lasa 10-15 min la foc mic pana se fac de consistenata dorita.

Pieptul se pune la fiert cu o lingura de delicat iar apoi se marunteste in bucatele

Parmezanul se da pe razatoarea mica iar patrunjelul se toaca marunt

Dupa ce pastele sunt gata se scurg de apa si se adauga intr-un bol peste care se adauga bulionul si pieptul facut bucatele 

Se pun pe farfurie iar apoi se orneaza cu parmezan ras si patrunjel

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste conchiglie cu piept de pui, sos de rosii si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eggplant Parmigiano