Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc

de Bucataras Medi in Mancaruri de post, 16 Apr 2011 | 4612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste "scoica"
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu zahar
  • ulei de masline
  • busuioc uscat
  • patrunjel verde
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc:

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.

In timp ce pastele fierb "confectionam" sosul.Taiem ceapa marunt , usturoiul il zdrobim si le calim in ulei.Adaugam pasta de tomate, zaharul si  putina apa .Lasam pana cand sosul scade apoi adaugam busuiocul si condimentam dupa gust cu sare si piper.

Dupa ce pastele au fiert le spalam sub jet de apa rece, le lasam la scurs si apoi le asezam intr-un vas si turnam sosul de rosii peste ele.

Asezonam cu patrunjel verde tocat marunt si sevim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

kamy 1

18.04.2011, 21:36

n-ai mai avut rabdare sa le umpli cu oaresce? bune si asa

Bucataras Medi 1

21.04.2011, 21:52

astea sunt de post bre...............

kamy 1

21.04.2011, 22:16

pai si ce cu soia,spanac,gem

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de mancare taraneasca de cartofi, simpla si aromata