Paste cu ton si scoici

de Sabina in Cannelloni, 23 Mai 2009 | 10986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton
  • 1 borcanel cu scoici
  • paste
  • 2 catei de usturoi
  • 4 paste de rosii
  • 1 rosie coapta coapta
  • ardei iute (uscat)
  • ulei de masline
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si scoici:

Se pun pastele la fiert in apa in care am adaugat sare si ulei de masline.

Intr o tigaie, se incinge uleiul de masline si se caleste usturoiul tocat marunt. Adaugam tonul si scoicile cand usturoiul capata o culoarea aurie.

Dupa alte 5-6 minute adaugam pasta de rosii si rosia tocata cubulete si 2 cescute mici de apa. Condimentam si lasam sa scada sosul. Cand acesta este gata, adaugam pastele fierte si mai lasam pe foc 2-3 minute pentru a se intrepatrunde aromele.
Pastele se servesc calde si se poate rade pe deasupra parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si scoici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:21

uschy 1

05.11.2011, 20:36

super reteta...am incercat-o si nu ma mai satur, in plus si prietenii ma pun sa o fac mereu...va multumesc...

Sabina 1

15.11.2011, 13:58

uschy, si eu fac ravagii cu reteta asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de vitel