Paste cu sos Bechamel

de Bucataras Medi in Paste, 8 Apr 2010 | 5899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 pachet paste (eu folosesc paste integrale)
  • - 3 linguri rase cu unt
  • - 2 linguri cu faina
  • - 700 ml lapte
  • - 2 catei de usturoi
  • - 1/2 lingurita praf de nucsoara
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos Bechamel:

Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu putina sare si se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Cand sunt gata fierte pastele se strecoara.
Separat intr-un vas se pune pe foc untul la topit si apoi se incorporeaza faina amestecand bine. Se toarna laptele putin cate putin, amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase. Se condimenteaza cu sare si nucsoara si se fierbe circa 10 min.
Usturoiul se zdrobeste si se adauga si el.
Acest sos se toarna peste paste si se servesc calde.
Pentru decor se pot adauga cateva frunze de busuioc si cateva cuburi de rosii.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste alla napoletana