Paste cu carne

de kamy in Paste, 14 Mar 2011 | 5395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • telina
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 1/2 plic sos braten&rouladen
  • 200 ml.vin alb sec
  • cimbru
  • sare,piper
  • paste
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne:

Se taie ceapa,se rad morcovi si telina.

Se pune ceapa la calit in 3 linguri ulei,iar cand s-a inmuiat se adauga 100 ml.vin si se lasa pe foc pana scade.Se adauga carnea tocata,se pun 100 ml.vin,iar cand scade se adauga morcovii,telina,pasta de ardei,se pune apa calda sa treaca peste carne cu 2 degete si se lasa sa fiarba acoperit,la foc mic.

Cand e fiarta carnea tocata,adaugam o jumatate de plic de sos diluat in 100 ml de apa,si lasam sa mai fiarba 5 min.

Se pune sare si piper dupa gust.

In final trebuie sa obtinem un sos grosut cu carne tocata.

Se pune peste pastele fierte(dupa instructiunile de pe plic....eu am avut taitei lati,de casa)si se presara cimbru... si cascaval daca doriti.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]