Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar

de Ina in Mancaruri de post, 27 Noi 2013 | 5590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet tagliatelle cu busuioc
  • 500 g ciuperci proaspete
  • o capatana de usturoi
  • 400 g pasta iute de gogosar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Curatam ciupercile, le spalam si le feliem grosier.

Curatam si feliem usturoiul.

Punem la fiert sosul iute de gogosar, apoi adaugam ciupercile si usturoiul feliat, lasand sa fiarba totul pana se patrund bine ciupercile. Potrivim gustul de sare.

Cand tagliatellele sunt fierte, le scurgem  si le servim alaturi de sosul de gogosar cu ciuperci . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]