Pilaf de post

de Krystyan Trendy in Mancaruri de post, 10 Dec 2013 | 12919 vizualizari

 

Piticul meu asa mananca pilaful...cat mai zemos ;)

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez
  • 1 lingura de delikat de legume
  • 2 cepe
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de post:

Alegem orezul ,il spalam ,apoi il punem intr-o cratita unsa cu ulei.

Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt . Punem apoi ceapa tocata in cratita,adaugam apa, cam 1,5-2 l apa si delikat . Punem cratita in cuptor, la foc mediu 30-40 minute. 

Se poate servi ca garnitura.

TIPS-URI

1

Daca doriti ca pilaful sa fie mai scazut ,puneti mai putina apa si dupa ce ce umfla orezul mai lasati foarte putin cratita in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume, o reteta gustoasa pentru zilele de post