Paste cu sos de vin

de AndreaE in Paste, 4 Feb 2014 | 6525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne tocata
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • jumatate de ceapa
  • 1 catel usturoi
  • busuioc, oregano, piper, sare
  • 200 gr paste
  • ulei de masline
  • parmigiano ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de vin:

Se fierb pastele, se scurg , apoi se amesteca cu putin ulei de masline. Se dau pe razatoare ardeiul , morcovul si bucata de ceapa. Usturoiul se piseaza. Se amesteca carnea tocata cu legumele si se prajesc impreuna. Cand sunt gata , se adauga sucul de rosii, paharul de vin rosu si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa la fiert cateva minute.  

Se amesteca cu pastele si cu putin parmigiano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]