Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl in Paste, 21 Aug 2017 | 22028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle
  • 100 g bacon
  •  sos:
  • 200 g smantana
  • 50 g parmezan ras
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara cu sos de smantana:

Incingi untul intr-un vas apoi pui bacon-ul pe care il vei lasa sa se rumeneasca, atat cat sa devina usor crocant.
Intr-un castron pui smantana, galbenusurile si parmezanul ras fin. Adaugi sare si piper, dupa gust.
Amesteci smantana cu galbenusurile si parmezanul pana la omogenizare si adaugi sosul obtinut peste bacon. Dai in unul-doua clocote, apoi il lasi deoparte.
Cat prepari sosul, pui la fiert si pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert, le scurgi de apa, le pui in sosul fierbinte si amesteci.
Le servesti fierbinti. Daca doresti, mai poti adauga deasupra parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu pesmet