Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl in Paste, 21 Aug 2017 | 22202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle
  • 100 g bacon
  •  sos:
  • 200 g smantana
  • 50 g parmezan ras
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara cu sos de smantana:

Incingi untul intr-un vas apoi pui bacon-ul pe care il vei lasa sa se rumeneasca, atat cat sa devina usor crocant.
Intr-un castron pui smantana, galbenusurile si parmezanul ras fin. Adaugi sare si piper, dupa gust.
Amesteci smantana cu galbenusurile si parmezanul pana la omogenizare si adaugi sosul obtinut peste bacon. Dai in unul-doua clocote, apoi il lasi deoparte.
Cat prepari sosul, pui la fiert si pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert, le scurgi de apa, le pui in sosul fierbinte si amesteci.
Le servesti fierbinti. Daca doresti, mai poti adauga deasupra parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

kytz 1

23.08.2017, 18:04

Bune tare!

Rocsi 1

26.08.2017, 20:56

DraganAnca Iulia 1

05.08.2019, 11:19

Se pune neaparat si usturoi, se caleste cu bacon-ul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne Viena