Paste carbonara

de Alexandra Burz in Farfalle, 23 Feb 2014 | 8651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr kaizer/ salam
  • 2 linguri smantana 20 % grasime
  • 500 gr paste
  • 3 oua
  • parmezan ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

  1. Fierbeti pastele 8 minute.
  2. Prajiti kaizerul taiat cubulete.
  3. Bateti ouale ca la omleta, adaugati kaizerul prajit, sare si piper.
  4. Strecurati pastele, puneti-le din nou la foc mic si caliti-le in putin ulei.
  5. Adaugati ouale cu kaizerul si amestecati pana ce oul se coace bine.
  6. Opriti focul, adaugati smantana si amestecati.
  7. Serviti-le cu parmezan ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de paste carbonara