Pastai la borcan pentru iarna

de Alexandra Burz in Conserve, 31 Iul 2015 | 13524 vizualizari

 

Ideala iarna in prepararea ciorbelor sau a ghiveciurilor.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg postaie
  • 6 morcovi
  • 4 cepe
  • frunze de leustean
  • frunze de telina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • conservant
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai la borcan pentru iarna:

  • Postaia se curata, se spala bine si se pune la oparit in apa cu sare.
  • Legumele se curata, se spala bine, se toaca marunt si se cales in ulei.
  • Adaugam postaia oparita si amestecam.
  • Asezonam cu sare si piper.
  • Adaugam conservantul, omogenizam si oprim focul.
  • Impartim compotitia in borcane. Sigilam
  • Pastrati la loc racoros si intunecat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai la borcan pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rosii pasate pentru iarna