Pasta de gogosari cu rosii

de T I M E A in Conserve, 27 Sep 2012 | 14711 vizualizari

 

O pasta ideala pentru ciorbe, tocanite si sosuri.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • 1.5 kg rosii
  • 2 linguri sare de mare
  • 1 lingurita rasa piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari cu rosii:

Spalam bine gogosarii si rosiile.

Rosiile le oparim in apa fierbinte si le decojim

Curatam gogosarii de seminte si ii taiem felii.

Dam apoi rosiile si gogosarii prin masina de tocat si punem sosul obtinut pe foc pe o plita timp de o ora si 15 min. Adaugam sarea si piperul in timp ce fierbe. Amestecam din cand in cand pentru a nu se prinde de fundul vasului. 

Luam de pe foc si turnam in borcane sau sticlute curate si imediat le punem si capacele. 

Punem borcanele intr-o patura pana a doua zi pentru a se raci treptat.

Din cantitatea de mai sus mie mi-au iesit 5 borcane de 400 ml si 3 sticlute de 250 - 300 ml. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei cu morcovi