Cherry in sos cu busuioc

de ianculubita in Conserve, 6 Sep 2013 | 4237 vizualizari

 

De multe ori cumparam din comert aceste rosii pentru paste mai ales;acum daca am avut rosiile mele, mi-am facut singura

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii cherry
  • 1 mana de busuioc verde (se poate si mai mult pentru cine doreste)
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 cana cu bulion de rosii
  • 1 lingura de oregano uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cherry in sos cu busuioc:

Intr-un vas pregatim sosul din bulion, 3 cani cu apa, sare si piper dupa gust. Dupa ce a clocotit bine oprim focul si adaugam usturoiul bine pisat, oregano si busuiocul tocat marunt. Umplem borcanele in care am pus rosiile spalate, infiletam capacele si le fierbem 1 h, le lasam in apa sa se raceasca apoi le depozitam la camara.

TIPS-URI

1

cine doreste poate pune si putin ulei de masline

2

bulionul de rosii poate fi inlocuit cu pulpa proaspata de rosii,eu am ales calea cea mai simpla

Daca ti-a placut reteta noastra "Cherry in sos cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]