Pasta de corcoduse verzi

de Dana Cristea - pusikmea in Conserve, 8 Iul 2010 | 8546 vizualizari

 

am mancat anul trecut pentru prima oara in viata mea o ciorbita de fasole uscata cu aceasta pasta, din acel moment am zis ca abia astept sa se faca corcodusele ca sa-mipun si eu pentru iarna...cu aceasta pasta se acresc ciorbitele, eu una cred ca o sa pun si la supe :D:)):))

 

INGREDIENTE

  • corcoduse verzi
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de corcoduse verzi:

Spalam corcodusele bine si indepartam coditele.
Le punem la fiert intr-o oala mai mare si adaugam apa astfel incat sa le depaseasca cam cu o palma.

Fierbem corcodusele bine la foc mic, amestecand din cand in cand, pana cand se inmoaie ( incepe sa se ia pielita de pe ele)

Se lasa sa se raceasca, iar apoi le scoatem intr-o strecuratoare mare si frecam bine cu mana sau cu o lingura de lemn pana indepartam samburii si pielita.
Punem din nou la foc mic, si se mai fierbe 5-10 minute,apoi turnam fierbinte in sticle pe care le inchidem imediat.

Sterilizam 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de corcoduse verzi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de corcoduse verzi