Leustean si patrunjel ptr iarna

de Panacris in Conserve, 27 Mai 2012 | 10141 vizualizari

 

Luna mai, este luna in care leusteanul si patrunjelul, au cea mai inalta nota, in aroma lor! Citez din liric in viata " Sa trecem la treaba!":D
Am cautat pe site diverse metode de a conserva verdeturile, combinand ideile bucatarasilor, am creat o noua reteta;) Sper sa va incante ideea!:)

 

INGREDIENTE

  • leustean proaspat,
  • patrunjel proaspat,
  • sare mare neiodata,
  • ulei de masline
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Leustean si patrunjel ptr iarna:

Leusteanul si parunjelul se curata, se spala si se toaca foarte marunt. Reconsc ca am folosit robotul de bucatarie. Se amesteca cu sare mare si ulei de masline, se pune in borcane, indesat, se capseaza si se pune la racoare. E prima oara cand pregatesc, astfel verdeturile, sper sa se pastreze bine,  pana la primavara. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Leustean si patrunjel ptr iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MIUTA 1

28.05.2012, 15:23

Imi place ideea ta dar eu am pus deja la congelator,asa fac in fiecare an si e sigur.
O sa incerc si asa

Panacris 1

28.05.2012, 15:38

Da, Miuta, am pus si la congelator, dar am vrut sa testez anul acesta si varianta la borcan! Multumesc pentru apreciere!

mamaieelena 1

28.05.2012, 23:34

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune (2)