Pasta de conopida

de Sidy in Salate, 6 Mar 2011 | 7782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida fiarta
  • 1 galbenus fiert
  • 1 galbenus crud
  • 300 ml ulei
  • 3-4 catei usturoi
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita mustar
  • patrunjel verde
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida:

Se face o maioneza din cele doua galbenusuri amestecate cu mustarul si cu uleiul.
Conopida fiarta o tocam marunt, la fel si patrunjelul verde.
Usturoiul il cutatam si il pisam.
Din maioneza, smantana, usturoi si condimente facem un sos, amestecam bine si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
Adaugam conopida , zeama de lamaie si usturoiul, amestecam si asezonam daca mai este nevoie.
Pasta se pune intr-un bol, se orneaza si se serveste cu paine moale.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]