Parjoale rusesti - Kotlietky

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 15 Iun 2018 | 5258 vizualizari

 

Astazi va prezint o reteta ruseasca familiala si asemanatoare daca nu chiar identica cu reteta noastra.de parjoale moldovenesti.
 O reteta pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018 :)
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/06/parjoale-rusesti-kotlietky.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g de carne de vita tocata (sau combinatie porc -vita)
  • 1 ceapa
  • patrunjel, marar
  • 2 felii de paine alba
  • lapte
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • ulei
  • sare, piper, pesmet fin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale rusesti - Kotlietky:

 Puneti la inmuiat paine intr-un pic de lapte.

Mixati ceapa curatata si taiata, cu usturoiul, patrunjel si marar dupa gust, 

Intr-un castron amestecati carnea tocata cu oul intreg si legumele mixate.

Puneti sare si piper.

Intr-o farfurie intinsa varsati un pic de pesmet fin.

Formati parjoalele cu mainile trecute in  apa rece.

Le-am facut rotunde de 5 cm.

Le treceti prin pesmetul fin pe toate partile.

Incalziti intr-o tigaie cateva linguri de ulei.

Puneti parjoalele si prajiti-le la foc potrivit pe ambele parti.

Colorati-le frumos si depuneti-le pe o hartie absorbanta.

Se pot reincalzi la cuptor la 80 °- 100° C.

Serviti-le dupa dorinta cu piureu, salata de cartofi, salata verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale rusesti - Kotlietky" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute prajite