Sos cu ciuperci si afumatura

de Ina in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2013 | 7045 vizualizari

 

O mancarica ce mie-mi place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 200 g kaizer afumat
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • un ardei gras
  • 300 ml suc de rosii
  • ulei
  • marar verde
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cu ciuperci si afumatura:

Kaizerul il tocam bucatele mici,  ciupercile le curatam si tocam marunt, iar ceapa si ardeiul le  tocam fideluta.

Incingem 2 linguri de ulei , calim ceapa tocata , iar cand a devenit sticloasa adaugam kaizerul, ardeiul gras si apoi ciupercile. Calim totul bine , apoi adaugam sucul de rosii si fierbem la foc mic pana se fierb legumele foarte bine, iar zeama scade la jumatate.

Potrivim de sare si piper.

Servim fierbinte, cu mult patrunjel verde, tocat.

TIPS-URI

1

Putem folosi orice afumatura, chiar si carnati.

2

Este o garnitura excelenta pentru miniclatite de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu ciuperci si afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si delicioasa de tocanita de ciuperci cu pui si smantana