Pantera Roz :)

de ana in Prajituri, 17 Ian 2010 | 6884 vizualizari

 

INGREDIENTE

       Blat

  • 3 oua 
  • 3 linguri de zahar
  • 1 plic   Pudding de vanilie 
  • 1 lingura de faina

      Crema 

  • 250 crema de branza
  • 500 ml frisca
  • 1 intaritor de frisca
  • 1 fiola  esenta de vanile 
  • 150 ml sirop de capsuni

       Sirop

  • 100 ml sirop de capsuni
  • 50 ml apa
  • 10-15 ml coniac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pantera Roz :):

Blatul: Batem albusurile spuma adauga pe rand lingurile de zahar, galbenusurile, adaugam plicul de pudding si lingura de faina. Aluatul il coacem in tava de cuptor tapetata in prealabil cu hartie de copt.

Crema: Batem frisca pana se intareste bine adaugam intaritorul  si crema de branza .

Oprim 3 linguri de crema in care adaugam vanilia iar in cealalta adaugam siropul de capsuni. Din crema cu aroma de capsuni oprim 2 linguri pentru ornat.

Blatul il taiem indoua, insiropam partea de jos cu jumatate din sirop adaugam crema cu aroma de capsuni punem celalalt blat il insiropam apoi adaugam crema cu aroma de vanilie .

Ornam dupa preferinte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pantera Roz :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ana 1

19.01.2010, 12:10

Teo abia astept !

ana 1

19.01.2010, 12:11

ionix asa m-m gandit si eu ceva cu branzica si fructe ,merge de minune dupa atatea mancaruri cu carne ,torturi de cioco

elena1988 1

08.03.2011, 09:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dovleac