Fursecuri integrale

de Sabina in Prajituri, 26 Mai 2009 | 6312 vizualizari

 

merg tare bine dimineata la cafea

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina integrala
  • 2 cani tarate integrale
  • 2 linguri scortisoara
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri de cafea solubila
  • 5 linguri iaurt
  • 200-250 g margarina
  • 100 grame miere
  • pentru decor - 80 grame ciocolata neagra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri integrale:

Amestecam ingredientele uscate.

Margarina la temperatura camerei o amestecam cu iaurt si miere, apoi adaugam si amestecul de faina si framantam pana totul este bine incorporat! Formam bilute de marimea unei nuci din aceasta compozitie.

In mijlocul fiecarei bilute facem o gropita ( cu o coada de lingura de lemn rotunda). Dam la cuptor pentru 30 de minute. Mie mi-au iesit doua tavi din aceaste cantitati.

Topim ciocolata neagra, iar cand sunt reci umplem gropitele cu ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri integrale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (5)

yammy 1

27.05.2009, 17:15

dragute, seamana la aspect cu cele postate de mine

adry88 1

20.05.2011, 12:22

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pufoasa cu cirese