Pangasius cu sote de mazare

de vero_closca in Pangasius, 10 Apr 2010 | 6937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de pangasius
  • 500g mazare gongelata
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 50  ml ulei de masline
  • 100ml supa de legume
  • putina faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu sote de mazare:

se spala si se usuca pestele, se presara cu sare si piper ,se da prin faina si se prajeste in putin ulei de masline pe ambele parti pana devine auriu.

separat,intr-o alta tigaie se pune restul de ulei,cei doi catei de usturoi putin zdrobiti,apoi mazarea si supa de legume. se tine pe foc mic pana scade supa.se servesc fileurile de pangasius cu mazare alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sote de mazare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

mihaelar63 1

10.04.2010, 15:32

vai ! chiar la peste ma gandeam c-as manca

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 17:24

foarte bine arata....................mi-ai facut o mare pofta de peste......................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]