Peste pane

de ony in Pangasius, 22 Oct 2010 | 5145 vizualizari

 

tare bunutz

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri pangasius
  • 2 oua
  • faina
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

se dezgheata pestele,se scurge f bine de apa,se sareaza,pipereaza,iar din oua si faina se face un aluat mai grosut decat cel de clatite;se trece pestele prin aluat f bine si se pune in ulei incins la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]