Paine neagra cu masline

de ala_oancea in Piine, 20 Iul 2009 | 6280 vizualizari

 

Un gust minunat si ce miresme prin bucatarie .... :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina neagra
  • 10 gr drojdie uscata
  • 50 gr unt
  • 250 ml lapte
  • 1 ou
  • sare, zahar
  • 200 gr masline negre
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine neagra cu masline:

Se dizolva drojdia cu o lingurita de zahar in putin lapte caldut, dupa care se toarna in mijlocul fainii. Se adauga untul moale, oul, sarea si se framanta adaugand din cand in cand lapte. Se mai adauga si jumatate din masline. Se lasa la dospit, dupa care se intinde o foaie dreptunghiulara si se presara restul de masline. Se ruleaza si se presara cu faina.Se aseaza in tava de chec si se cresteaza. Se coace aproximativ 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paine poloneza de secara