Oua vopsite

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2010 | 7966 vizualizari

 

am avut si ajutoare asa ca ..........treaba a mers ca pe roate

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea
  • slanina
  • lac de oua
  • frunzulite pentru decor
  • actibilduri pentru decor
  • ciorap de dama...........rupti
  • ata
  • foarfeca 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite:

eu spal bine ouala inainte apoi la pun la fiert in apa cu sare si otet

Apoi daca le fac cu frunzulite tai un ciorap de dama in bucatele ,fixez frunzulita pe ou si apoi il prin pe ou dupa care il leg cu ata si il pun in solutie,apoi se taia ciorapu se scoate frunzulita se lasa sa se usuce si apoi se dau cu luciu

Pentru cele cu actibil mare am folosit decat foarfeca sa le tai si apoi se pun pe ou dupa care se pun in apa foarte calda si ia forma oului

Iar pentru celelelate am pus oul fiert in culoare si apoi pitici mei au lipit actibilduri cu iepuras,gainusa,fluture.............dupa care se dau luciu

SARBATORI FERICITE SI UN PASTE CAT MAI BOGAT PE MASA FIECARUIA

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

nadina73 1

09.04.2010, 23:41

a lili ce ma bucur ca ai intrat si tu felicitari si bine ai venit,multumesc de aprecieri,hai ca mai sant oua frumoase si pe alte pagini

mihaelar63 1

16.04.2011, 23:58

Ma faci ,, invidioasa '' , cu atatea ajutoare

Xandrinne 1

10.04.2015, 00:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu crema de branza si jeleu de castravete