Dovlecel pane

de ela in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2010 | 5055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1dovlecel mai mare
  • 2-3 oua
  • sare,piper
  • pesmet
  • faina
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Se curata dovlecelul si se taie rondele subtiri,se sareaza si se lasa la scurs vreo 30minute.Se bat ouale cu un praf de sare si cu piper.Separat se pune intr-un bol faina si in altul pesmet cu parmezan.Se scurg bine feliile de dovlecel si se sterg cu un servetel uscat si se dau prin faina,apoi prin ou si in final prin pesmetul cu parmezan.Se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei.Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turnulete de dovlecei pane, rosii, parmezan si crema de usturoi