Oua umplute cu piept de pui si branza

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2013 | 4950 vizualizari

 

Un aperitiv usor si bun!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • jumate de piept de pui
  • 2 linguri de branza dulce de vaci
  • sare
  • 150-200 ml iaurt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu piept de pui si branza:

Se pun ouale la fiert (10-15 minute), sa fie tari. Pieptul de pui se pune si el la fiert tot cam 15 minute.

Ouale se curata, se taie in doua. Galbenusurile se amesteca cu branza, cu pieptul de pui tocat, se adauga si iaurt cat sa devina ca o pasta, se condimenteaza cu sare si se umplu albusurile.

Se aseaza pe farfurie si se pune iaurt peste ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu piept de pui si branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (13)

Rocsi 1

29.03.2013, 21:34

Suna bine!

Dea_Dea 1

30.03.2013, 09:04

Meri da da , merge schimbul

deyutzky 1

31.03.2013, 23:22

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]