Oua umplute

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2013 | 9369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 2 lg pate
  • 1 lg margarina
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb tari, se lasa sa se raceasca, se curata, se taie pe jumatate, se scoate galbenusul.

Acesta se pune intr-un castron se paseaza cu furculita, se adauga pate, margarina, sare, piper, marara si se amesteca totul foarte bine.

Jumatatile de ou se umplu cu pasta obtinuta, apoi se orneaza cu patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose din drob de pui