Trigoane cu branza

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2015 | 8674 vizualizari

 

Simple,rapide si extrem de gustose.

 

INGREDIENTE

  • un aluat foietaj (450g)
  • 200 g telemea
  • un galbenus
  • Pentru uns:
  • un galbenus
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu branza:

Lasam aluatul la decongelat  de seara in frigider.

Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus.

Intindem aluatul foarte putin apoi il taiem in 9 patrate.

Punem cate o lingurita de branza in mijlocul fiecarui patrat si ungem cu galbenus batut pe margini.

Indoim pe diagonala  pentru a obtine un  triunghi ,lipim marginile presandu-le cu o lingura.

Asezam tirunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenus.

Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru cca 20 de minute, pana trigoanele se rumenesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (12)

Merisor 1

28.12.2015, 17:41

Din astea chiar nu as refuza

Constelatialeu 1

28.12.2015, 18:52

Patrate n-ai?

miki_a 1

28.12.2015, 23:21

Nici eu nu refuz! Imi plac foarte mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu legume si peste