Omleta la cuptor

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2012 | 4320 vizualizari

 

O reteta usor de facut si un adevarat rasfat la micul-dejun!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g cascaval
  • 50 g parmezan
  • 75 ml lapte
  • 1 lingura cu smantana
  • 1/2 legatura de marar
  • 50 g somon afumat
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Intr-un castron, amestecam ouale cu  laptele, sarea si piperul. Dupa care incorporam smantana, cascavalul si parmezanul ras.

Ungem o forma cu ulei(nu foarte mare) termorezistenta si turnam amestecul de oua. Presaram mararul tocat si somonul rupt in bucati. Lasam la cuptor la foc moderat aproximativ 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor in vas de ceramica