Negresa de post

de Lorra in Prajituri, 24 Noi 2011 | 9049 vizualizari

 

Suntem in postul Craciunului, asadar se cuvine sa incurajam preparatele de acest gen.

 

INGREDIENTE

  • 1 si 1/2 cana zahar
  • 3 cani faina
  • 5 linguri cacao
  • 1 si 1/2 cana apa
  • 5 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 4-5 linguri gem (prune)
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Se amesteca zaharul cu apa pana acesta se topeste, se adauga uleiul si un praf de sare.

Se adauga faina in ploaie si praful de copt (stins in zeama de lamaie sau otet) dupa care se incorporeaza lingurile de cacao si cele de gem.

Se toarna intr-o tava in care s-a asezat hartie de copt si se lasa la cuptor pt 25 min.

TIPS-URI

1

Pentru o tava de 30/25 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu vişine (reţetă de post)