Cornulete cu ciocolata

de dantes in Prajituri, 9 Feb 2014 | 2999 vizualizari

 

Ca umplutura am folosit crema de ciocolata dar se poate folosi si dulceata s-au gem de fructe.

 

INGREDIENTE

  • 1kg.faina
  • 0,5 l lapte
  • 250 ml.ulei
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 1 cub drojdie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu ciocolata:

Se amesteca oul cu zaharul,laptele si uleiul,se adauga drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar,apoi adaugam faina trptat pana cand obtinem o coca potrivit de tare si o framantam foarte bine.

Se lasa la dospit cam o ora apoi coca se intinde in foi de circa0,5 cm care se taie in patrate.

Pe fiecare patrat adaugam cate o lingurita de crema de ciocolata si formam cornulete pe care le punem in tava si le dam la cuptor circa 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri fragede cu finetti