Nastrusnicele Buburuze

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2010 | 7409 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 rosii
  • 200 gr orez
  • (branza de vaci)
  • 2 Linguri de Maioneza
  • sare, piper,
  • 10-15 masline negre
  • 1-2 linguri de unt(daca se umplu cu branza se mai adauga 2-3 linguri de unt in umplutura)
  • 300 ge de carnati
  • 100 gr de ceapa
  • pt design:salata verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nastrusnicele Buburuze:

 

Se spala rosiile si se scoate miezul, se spala din nou si se pune pe hartie absorbanta,

separat se face compozitia daca este orez se procedeaza in felul urmator:

Se spala orezul, se caleste ceapa, si se pune orezul la fiert se da la cuptor 15-20 de minute se incearca daca este gata se ia de pe foc si se lasa la racit cand este gata se amesteca cu maioneza, se gusta daca mai trebuie sare si piper se adauga.Se iau rosiile intorc si se umplu cu compozitia rezultata.

Daca se umplu cu branza de vaci se pun 2-3 linguri de unt, sare, boia.
Rosiile se pun cu umplutura in jos si se ung cu un pic de unt(topit) pentru a se prinde bulinele de masline de ele.

Se taie maslinele si se impodobesc rosiile pentru a aparea ca adevarate buburuze. Se taie carnatii se prajesc si se taie la capete pentru a rezulta o floricica se aseaza frunzele de salata carnatii langa si buburuzele

www.reteteleluisupernico.blogspot.com


Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nastrusnicele Buburuze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv