Muschiulet de porc in crusta de chimen cu piper si piure de linte

de simona72 in Porc, 4 Feb 2015 | 4771 vizualizari

COMENTARII (20)

diaconta 1

04.02.2015, 19:47

Ce bine arata

MotanLaOale 1

04.02.2015, 19:47

bun bun

Corinuta 1

04.02.2015, 19:49

aromat si bun!

Ina 1

04.02.2015, 20:04

si eu am facut azi crusta la friptura! Una de arsura )

Panacris 1

04.02.2015, 20:09

P.S. Chimenul e prezent și în bucătăria ungurească

Panacris 1

04.02.2015, 20:10

Inaaa, cummm așșșa

simona72 1

04.02.2015, 20:15

Multumesc!

T I M E A 1

04.02.2015, 20:16

ce mult imi place chimenul

simona72 1

04.02.2015, 20:17

Cris, eu am zis de unde m-am inspirat...se gaseste in mai multe bucatarii...Turcia este cel mai mare producator de chimen din lume

reisnaor_2006 1

04.02.2015, 20:17

o bunatate

Merisor 1

04.02.2015, 20:56

Si eu ador chimenul. Cred ca e o bunatate muschiuletul tau!

Ina 1

04.02.2015, 20:58

Am stat mai mult decat trebuia, la pc Mirosul m-a facut sa-mi aduc aminte ca am ceva pe foc )) Dar am dres-o, ca am turnat o cana de apa clocotita peste si s-a dus arsura

Bucataras Medi 1

04.02.2015, 21:07

un adevarat deliciu.

Rocsi 1

04.02.2015, 21:08

Arata minunat!

MOKUSKA 1

04.02.2015, 21:37

ce bine arat, ce culoare are

mihaelar63 1

04.02.2015, 23:09

Imi place mult chimenul , asa ca-mi place mult ce ne servesti tu aicea

cristeena20 1

04.02.2015, 23:55

foarte bun!!!!

anca_rm 1

05.02.2015, 11:34

da e foarte bun chimenul in mancare, imi place ideea ta ..super

mirela0911 1

06.02.2015, 15:15

Cat de bine arata!

elucubratiiculinare 1

08.02.2015, 17:04

interesanta combinatie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in sos balsamic